Skip to main content

Τερζής: Έρχεται ο Ένινγκ στον Άρη, θα παραμείνω συνεργάτης του

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως πρέπει να στηριχθούν οι νέοι ποδοσφαιριστές γιατί όπως τόνισε «είναι το μέλλον της ομάδας».

Στον πλευρό του Μίκαελ Ένινγκ ως βοηθός επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει ο Τόλης Τερζής μιλώντας μετά τη φιλική νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο «Δημήτρης Κοντικάκης» του Ευόσμου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νυν υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στη Nova:

«Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Αν τα γκολ που πέτυχαν οι Μαντσίνι και Τόνσο βοηθάνε τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την ψυχολογία του: «Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».

Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για τις πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ: «Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας».