Skip to main content

Τερζής: O Άρης χρειάζεται ηρεμία, θα βοηθήσουν Μπα - Μενέντεθ

«Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική», είπε ο υπηρεσιακός κόουτς των «κιτρινόμαυρων».

Για την εικόνα του Άρη στο ισόπαλο φιλικό εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Απόστολος Τερζής υπογραμμίζοντας πως οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται ηρεμία ενόψει της συνέχειας στη Super League.

Αρχικά, ο υπηρεσιακός τεχνικός των Θεσσαλονικέων ανέφερε: «Το σκεπτικό μας ήταν να δούμε κάποια παιδιά που επιστρέφουν από το τραυματισμό και κάποιες από τις τελευταίες μεταγραφές. Όπως ο Μπρούνο Γκάμα που αρχίζει και επανέρχεται σιγά-σιγά αλλά και για τον Φραν Βέλεθ. Οι δύο μεταγραφές ο Μπα και Μενέντεθ ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν».

Για την εικόνα του Άρη μέχρι σήμερα: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, πρέπει να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική».

Για τον Μπα και αν είναι έτοιμος να προσφέρει: «Ο Μπα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του αλλά θα πρέπει πρώτα να τον δούμε. Πρέπει πρώτα να μας μάθει και να τον μάθουμε».