Skip to main content

Τεσσάρα του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας στην Τούμπα και άνοδος στη δεύτερη θέση (vid)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τη Λαμία στην Τούμπα και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Γκολ στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο ο Μπάμπα Ραχμάν

Με μία καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ πέτυχε άνετη νίκη με 4-0 απέναντι στη Λαμία που κατέβηκε με αρκετές ελλείψεις στην Τούμπα ενόψει του κρίσιμου αγώνου που έχει μπροστά της την Τετάρτη με τη Λάρισα στη μάχη για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στο 18' ο Μπάμπα Ραχμάν στο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά το σκορ έμεινε στο 1-0. Στο δεύτερο μέρος  ο Δικέφαλος ήταν πιο εύστοχος και καθάρισε γρήγορα το ματς με τα γκολ του Τζόλη (48') και του Ουάρντα (51'), ενώ το κερασάκι ήταν το πολύ ωραίο γκολ του Ζιβκοβιτς ο οποίος στο 66' έγραψε το 4-0.

Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ έφθασε στη δεύτερη θέση με 46 βαθμούς, ξεπερνώντας την ΑΕΚ που μετά τη χθεσινή γκέλα έφθασε τους 44, και έναντι 43 βαθμών του Άρη ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς παίζει στις 19:30 το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Να σημειωθεί ότι στο 55' ο Τζόλης αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού του στον αστράγαλο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εμφανίζονται καθησυχαστικοί αλλά το μέγεθος του προβλήματος θα ξεκαθαρίσει στις αυριανές εξετάσεις.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο (73’ Λύρατζης), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (73’ Νινούα), Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (62’ Καγκάβα), Τζόλης (55’ Λάμπρου), Κρμέντσικ (62’ Σφιντέρσκι).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Κατσίκας, Βλάχος, Βύντρα, Τζέιμς (52’ Σαραμαντάς), Ασίγκμπα, Μπουλούλης (59’ Γκούγκα), Μπιάρνασον, Προβυδάκης, Γκαζαριάν (74’ Νικολόπουλος), Πίτι (74’ Χατζηστραβός), Μπα (46’ Βλαχομήτρος).