Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού σε εταιρεία της περιοχής του Λαγκαδά

Πρόκειται για εταιρεία με προϊόντα αρμέγματος στον δρόμο Λαγκαδά – Κολχικού. Έγινε απολύμανση και συνεχίζεται σήμερα η ιχνηλάτηση.

Τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε εταιρεία, που εδρεύει στον δρόμο Λαγκαδά – Κολχικού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός από χτες στον Δήμο.

Η επιχείρηση έχει σχέση με προϊόντα αρμέγματος και σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Ταχματζίδη, «από χτες που έγινε γνωστός ο εντοπισμός τεσσάρων θετικών κρουσμάτων έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση των χώρων της επιχείρησης και έχουν αρχίσει οι ιχνηλατήσεις, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα. Ακολουθούμε όλα όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ πιστά. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός είναι εδώ, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεχτικοί, διότι επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς. Να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όλοι».

Η εστία κορωνοϊού εντοπίστηκε καθώς εργαζόμενος εμφάνισε συμπτώματα και από τεστ που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τα άλλα τρία κρούσματα προέκυψαν από την εξέταση των συναδέλφων του στην εταιρεία. Αν και ήταν ασυμπτωματικοί αποδείχτηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σε τεστ υποβάλλονται όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, ενώ ιχνηλατούνται και οι επαφές τους εκτός αυτής.