Skip to main content

Τέσσερα συν ένα απολαυστικά live για αξέχαστα βράδια στη Θεσσαλονίκη

Ένας… εβδομαδιαίος οδηγός διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη συντροφιά με αγαπημένες μουσικές και λατρεμένους καλλιτέχνες που ξεσηκώνουν το κοινό.

Διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη χωρίς χορό, ελληνική μουσική και αρκετές δόσεις… καψούρας δεν γίνεται! Όπως και να το κάνουμε, το κοινό της πόλης αγαπά να γλεντά και ψηφίζει… ελληνικά! Τα live που έχουν καθιερωθεί στη Θεσσαλονίκη ακόμα και μεσοβδόμαδα μάς είχαν λείψει πολύ τους μήνες της καραντίνας και πλέον, ειδικά όταν πρόκειται για αγαπημένους καλλιτέχνες, τα αποζητούμε και τα λαχταράμε!

Η Vwoman.gr ετοίμασε έναν χάρτη των πιο hot live events στην πόλη, προκειμένου να χαρείτε τις καλύτερες μουσικές βραδιές με εκκίνηση την Τρίτη και τερματισμό… το Σάββατο!

Έτσι την πρώτη νότα δίνει στη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη ο Ηλίας Καμπακάκης, με τον Γιώργο Γιαννιά να παίρνει τη σκυτάλη τις Τετάρτες. Ακολουθεί ο Αναστάσιος Ράμμος τις Πέμπτες και τέλος κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχουμε δύο σχήματα-φωτιά, με την Άννα Βίσση και την μπάντα της από τη μία και από την άλλη τους Βασίλη Καρρά-Γιάννη Πλούταρχο-Goin’ Through που μαγεύουν το κοινό με τις επιτυχίες τους!

Και το κέφι αρχίζει…

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.