Skip to main content

Τέσσερα τροχαία σε λιγότερο από μία ώρα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη - Ένας τραυματίας από εκτροπή δικύκλου στην εξωτερική περιφερειακή.

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σε διάστημα λιγότερο της μιας ώρας σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 6.40 αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί της οδού Κατσιμίδη στο ύψος της εξόδου της Τριανδρίας, στο ρεύμα προς Καυτανζόγλειο. Από το ατύχημα αναφέρθηκε ένας ελαφρύς τραυματισμός, ωστόσο δεν χρειάστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, στις 7.00, ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του στον Περιφερειακό, στο ύψος της αερογέφυρας στην Ευκαρπία, στο ρεύμα προς ανατολικά, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Δύο ακόμη τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αντίθετα ρεύματα την ίδια ώρα, στις 7.20, στην εξωτερική περιφερειακή, στο ύψος της εξόδου προς Καβάλα και Σέρρες. Στο πρώτο, στο ρεύμα προς Καβάλα και Σέρρες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το συμβάν αναφέρθηκαν μόνον υλικές ζημιές.

Στο αντίθετο ρεύμα, στο ίδιο ύψος, ένα δίκυκλο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 42χρονου οδηγού. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

φωτογραφία αρχείου