Skip to main content

Τέσσερις ανήλικοι «άνοιξαν» 16 οικίες στην πόλη των Σερρών

Οι ανήλικοι διέπρατταν διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη των Σερρών και δρούσαν με την καθοδήγηση 41χρονου. Η λεία τους ξεπερνά τις 80.000 ευρώ

Τέσσερις ανήλικοι, δρώντας υπό την καθοδόγηση ενός 41χρονους, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα και μονοκατοικίες στις Σέρρες.

Χθες μετά από έρευνα των αστυνομικών συνελήφθησαν χθες τα πέντε άτομα. Πρόκειται για τον 41χρονο καθώς και δύο 17χρονες, έναν 16χρονο και έναν 14χρονο, όλοι τους ημεδαποί.

Τα άτομα ενώθηκαν το τελευταίο διάστημα και με την καθοδήγηση και τις εντολές του 41χρονου, οι ανήλικοι διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα και μονοκατοικίες στις Σέρρες, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Συνολικά, τον τελευταίο μήνα ενεργώντας από κοινού και με διαφορετικές συνθέσεις μεταξύ τους, οι ανήλικοι διέπραξαν 16 διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, με τη συνολική λεία τους να ξεπερνά τις 80.000 ευρώ.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών γυναικών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.