Τετάρτη 18 Μαΐου 2022
x

ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MASTER PLAN, ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

Από τις πέντε, αρχικά, προσφορές η μία απορρίφθηκε - Το Προεδρικό Διάταγμα αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τον Δικέφαλο

Η πρώτη σύσκεψη για το 2022 για το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, την ομάδα εργασίας και την συμμετοχή του εκπροσώπου του ΑΣ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη σύσκεψη έγινε η σύνοψη των τελευταίων ενεργειών του προηγούμενου χρόνου και πάρθηκε η απόφαση των επόμενων σημαντικών κινήσεων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο για την εταιρεία που θα αναλάβει το master plan του νέου γηπέδου.

Το στάδιο της λήψης προσφορών, σύμφωνα με τον Δικέφαλο, έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μία. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους, ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

«Η έγκαιρη έκδοση του Διατάγματος και ασφαλώς η πρόβλεψη όλων όσων έχουν συμφωνηθεί με τους φορείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε στο ίδιο διάστημα να παρουσιαστούν και τα προτεινόμενα σχέδια για τη Νέα Τούμπα», καταλήγει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ