Skip to main content

Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή κάνναβης στη Θεσσαλονίκη

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη - Τέσσερις συλλήψεις ατόμων καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους ποσότητες κάνναβης

Στη σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων στη Θεσσαλονίκη για διαφορετικές περιπτώσεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (22 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας και ένας ημεδαπός άνδρας.

Στην κατοχή του ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 6 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον αλλοδαπό άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού άνδρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 509 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1 τρίφτης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, 1 κινητό τηλέφωνο και νάιλον τεμάχια για την συσκευασία των ναρκωτικών. Τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Την ίδια ημέρα συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 81,6 γραμμάρια κάνναβης, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 1 κινητό τηλέφωνο.