Skip to main content

Τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς από τον ΕΟΔΥ

Η Ομάδα ειδικών του κλιμακίου ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Β΄ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Καππαδοκίας 38) από τις 11.30 το πρωί και θα πραγματοποιεί λήψη δειγμάτων.

Τον δήμο Καλαμαριάς επισκέπτεται αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού που διενεργεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η Ομάδα ειδικών του κλιμακίου ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Β΄ΚΑΠΗ Κηφισιάς (Καππαδοκίας 38) από τις 11.30 το πρωί και θα πραγματοποιεί λήψη δειγμάτων για τεστ θετικότητας στον κορονοϊό, σε εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, λόγω αντικειμένου εργασίας, καθώς εκτίθενται σε συχνή επαφή με ευπαθείς ομάδες που χρήζουν φροντίδας και βοήθειας.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής θα επισκεφτεί εκ νέου τον δήμο Καλαμαριάς, προκειμένου να επαναλάβει τη διαδικασία σε όλους τους εργαζόμενους.

«Οι έλεγχοι που θα διενεργήσει ο ΕΟΔΥ είναι απαραίτητοι για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στο δήμο μας. Προασπίζοντας την Υγεία των συμπολιτών μας θα πραγματοποιούμε περιοδικά αυτή τη διαδικασία για όλους τους εργαζομένους, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών  στους συμπολίτες μας, προασπίζοντας την υγεία στην πόλη μας. Θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα πρόσθετοι προληπτικοί έλεγχοι και σε άλλες υπηρεσίες και δομές του δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Φωτογραφία αρχείου