Skip to main content

Τέταρτη σύλληψη για την επίθεση σε 22χρονο στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για έναν 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους

Στη σύλληψη και του τέταρτου δράστη προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, για την επίθεση σε βάρος ενός 22χρονου στις 12 Ιουνίου 2018,  επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του Makedonia Palace. 

Πρόκειται για έναν 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για την επίθεση τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 24, 22, 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων. Προχθές συνελήφθησαν οι τρεις εξ αυτών, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών.

Το πρωί της 12ης Ιουνίου του 2018, οι προαναφερόμενοι, ενεργώντας από κοινού ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού και αμβλέος αντικείμενου, σε βάρος του 22χρονου με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.