Skip to main content

Τετράωρη στάση εργασίας στην Εγνατία Οδό

Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι προχωρούν οι εργαζόμενοι της Εγνατίας οδού, σε ό,τι αφορά τη συντήρηση και λειτουργία του τμήματος Κλειδί - Παναγιά.

Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι προχωρούν οι εργαζόμενοι στη συντήρηση και τη λειτουργία της Εγνατίας οδού, στο τμήμα Κλειδί - Παναγιά, διαμαρτυρόμενοι για την άρνηση, όπως υποστηρίζουν, της εταιρείας ΑΕΓΕΚ να τους καταβάλλει τις αποδοχές των τελευταίων πέντε μηνών, καθώς και το επίδομα αδείας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, Αθανάσιος Τολιόπουλος, ανέφερε πως οι περίπου 100 εργαζόμενοι, που έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της εύρυθμης λειτουργίας και της συντήρησης του διευρωπαϊκού αυτοκινητόδρομου, κατά μήκος του τμήματος Κλειδί - Παναγιά, συγκεντρώθηκαν στα διόδια του Πολυμύλου.

Σημείωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι έχουν φροντίσει - κατά τη διάρκεια της στάσης - να υπάρχει προσωπικό στις κάμερες ασφαλείας, καθώς και επανδρωμένο αυτοκίνητο, που επεμβαίνει όταν προκύπτουν θέματα ασφάλειας στην Εγνατία οδό.