Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΔΕΘ

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία αναφέρει ότι χρειάζεται χρόνος ακόμα ώστε να καταγραφεί η πρόθεση της νέας κυβέρνησης για επίλυση ή μη των προβλημάτων.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών δεν θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις 6 Σεπτεμβρίου από τον πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΣ αναφέρει σχετικά «η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση και ειδικότερα η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην οποία απευθύνεται η Ομοσπονδία μας, έλαβε νωπή ακόμη εντολή διακυβέρνησης και διαχείρισης των όποιων ζητημάτων προβάλλονται από τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Φρονούμε ότι χρειάζεται χρόνος, ώστε να ενημερωθεί η νέα πολιτική ηγεσία με κάθε λεπτομέρεια για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, αλλά και για τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας επί αυτών, προκειμένου να καταγραφεί η πρόθεσή της για επίλυσή τους ή μη και να σταθμιστούν οι όποιες επόμενες αντιδράσεις/ενέργειες».

Παράλληλα η ομοσπονδία αναμένει την πραγματοποίηση συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου που έχει ζητήσει «για την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου», όπως αναφέρει σχετικά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ