Skip to main content

Θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ έδωσε οδηγίες στους φιλάθλους του «Δικεφάλου» για το τι πρέπει να κάνουν ώστε να διεκδικήσουν τα διαρκείας μέσω κλήρωσης.

Την απόφαση να διαθέσει δωρεάν 26 εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 σε ανέργους ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υλοποιώντας την επιθυμία των «Melbourne Club PAOK», «Ήφαιστος Στεφάνου ΑΒΕ» και του πρώην αρχηγού της ομάδας Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους το καλοκαίρι και ζήτησαν να διατεθούν σε ανέργους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «Δικέφαλος»:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι θα διαθέσει δωρεάν 26 εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 σε ανέργους, υλοποιώντας την επιθυμία των ''Melbourne Club PAOK'', ''Ήφαιστος Στεφάνου ΑΒΕ'' και του πρώην αρχηγού της ομάδας μας Κώστα Βασιλειάδη, οι οποίοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους το καλοκαίρι και ζήτησαν να διατεθούν σε ανέργους.

Όσοι άνεργοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να διεκδικήσουν ένα από τα 26 εισιτήρια διαρκείας, θα πρέπει να στείλουν από σήμερα μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (16/11/2019) e-mail στο tickets@paokbc.gr με τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία είναι:

-Ονοματεπώνυμο

-Αριθμός δελτίου ανεργίας (16ψήφιος ή 18ψήφιος χωρίς τις καθέτους)

-Τηλέφωνο επικοινωνίας

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε το εισιτήριό σας ταχυδρομικά, θα πρέπει να επισυνάψετε στο email την κάρτα ανεργίας σας. Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το εισιτήριό σας από το ''PAOK Sports Arena'', μπορεί να προσκομίσετε την κάρτα ανεργίας κατά την παραλαβή του εισιτηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310-472551 (10:00-18:00) ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο tickets@paokbc.gr

Η κλήρωση για τους νικητές θα γίνει την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2019.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου τους και θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους για πρώτη φορά στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα, με την Ισπανική Zaragoza (Τετάρτη 20/11 στις 19:00) και το Ρέθυμνο (Σάββατο 23/11 στις 15:45)».