Skip to main content

Θα επιδοθεί το Χρυσό Κλειδί της Νάουσας στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης του δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας και θα της επιδοθεί το Χρυσό Κλειδί της πόλης

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα κορυφωθούν στη Νάουσα, το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1η Μαΐου, οι επετειακές εκδηλώσεις του δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της πόλης.

Κατά την διήμερη επίσκεψή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότης του δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας και θα της επιδοθεί το Χρυσό Κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 30 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας.

Στις επετειακές εκδηλώσεις για την 200η Επέτειο από την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της Νάουσας, ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης των Αγίων Νεομαρτύρων (Σάββατο 30 Απριλίου) και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία (Κυριακή του Θωμά, 1η Μαΐου) θα τελεσθούν,  προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, Λαοδικείας κ. Θεοδωρήτου, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.Τιμοθέου,  Δράμας κ. Παύλου, Φθιώτιδος κ. Συμεών, Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου και Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.