Skip to main content

Θα έριχνε σε στέκια της Θεσσαλονίκης κάνναβη και ηρωίνη

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητες ηρωίνης και υγρής μεθαδόνης που θα διοχετευόταν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων

Περισσότερα από 9 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων στη Θεσσαλονίκη θα έριχνε ένας 37χρονος, μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης κατάφεραν την αυτόφωρη σύλληψη του 37χρονου, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, στην ευρύτερη περιοχή του Ευόσμου.

Ο 37χρονος είχε αναλάβει το ρόλο της αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, τα οποία απέκρυπτε σε δώμα όπου διέμενε και σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο συγγενικού του προσώπου στην ίδια οικοδομή, στην περιοχή του Ευόσμου.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο διαμονής του, αλλά και στον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

9 κιλά και 400 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
ποσότητα ηρωίνης
ποσότητα υγρής μεθαδόνης
ποσότητα άγνωστης ουσίας
χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
κονιορτοποιητής και
κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.