Skip to main content

«Θα μετανοήσουν»

Νέα ανακοίνωσε εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι η ΠΑΕ Ηρακλής κατά της ΕΠΟ. Οι «κυανόλευκοι» προειδοποιούν πως όποιος βλάψει την ομάδα θα το μετανιώσει.
Νέα καυστική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, δύο ημέρες πριν την απόφαση για τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, η ΠΑΕ Ηρακλής κατά της ΕΠΟ.

«Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι αρετή, που σπανίζει τρομακτικά στις εποχές μας, ιδίως όταν αδικείσαι κατάφωρα, ενώ κάποιοι (και με δημοσιογραφικές αποκαλύψεις πλέον) τυγχάνουν προνομιακής αντιμετώπισης. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ – ΤΥΧΟΝ – ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ – ΦΥΣΙΚΑ – ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Οι αποκαλύψεις θα είναι συντριπτικές και οι απαντήσεις άμεσες. ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. Αυτό είναι βέβαιο. Ακόμη περιμένουμε τα ονόματα των μελών της Επιτροπής, που θα κρίνει το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά αυτά ‘διαρρέονται’ εντέχνως και σκοπίμως στον Τύπο και μάλιστα τμηματικά. Το δίκιο μας το γνωρίζει, πλέον, όλη η φίλαθλη Ελλάδα, το αποκαλύπτει όλη η αθλητικογραφία της χώρας, με στοιχεία, που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Γνωρίσατε τη διαμαρτυρία μας. Δεν θέλετε να γνωρίσετε την οργή μας. ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".