Skip to main content

Θα τιμήσει τον Βουτσά στην αναμέτρηση με τον Άρη η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήδη οργανώνονται για το τελετουργικό που πιθανότατα θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και ενός λεπτού σιγή.

Στον ημιτελικό κυπέλλου εναντίον του Άρη, θα τιμήσει η ΑΕΚ τη μνήμη του Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη θα γίνει το πρώτο ματς παρουσία φιλάθλων μετά από ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που εξέτισε η «Ένωση».

Έτσι οι άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήδη οργανώνονται για το τελετουργικό που πιθανότατα θα περιλαμβάνει προβολή βίντεο και ενός λεπτού σιγή, για έναν από τους τελευταίους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ενώ εκπρόσωποί της θα δώσουν το «παρών» και στην κηδεία του.

Άλλωστε οι δεσμοί ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και την ΑΕΚ είναι ισχυροί εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα από τότε που πρωταγωνίστησε στο βίντεο της παρουσίασης της «Αγιάς Σοφιάς». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε καθημερινή ενημέρωση τις τελευταίες εβδομάδες κατά τις οποίες ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν. Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, η αθηναϊκή ομάδα είχε στείλει στον θεράποντα ιατρό φανέλα με τις υπογραφές των παικτών, για να τον ευχαριστήσει για την φροντίδα που παρείχε στον Βουτσά και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.