Skip to main content

Σοκαριστικό τροχαίο με Ferrari στην Αθήνα:Νεκρός ο αδελφός της βουλευτού Κ.Μονογυιού (vid)

Ο 45χρονος έχασε τον έλεγχο της Ferrari που προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά - Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα .

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα, στην Αθήνα, με συνέπεια ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του.

Έπειτα από σφοδρή σύγκρουση, μια Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες. Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. O νεκρός είναι ο 45χρονος Γιώργος (Τζώρτζης) Μονογυιός, ο οποίος είναι αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη αλλά έχει τις αισθήσεις της.

Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, το θύμα είχε αγοράσει μόλις σήμερα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά.

Ποιος ήταν ο εκλιπών

Ο άτυχος άντρας ήταν αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ενώ οδηγούσε για πρώτη φορά τη Ferrari. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί - στη συνέχεια - στο νοσοκομείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «The Wall» που προβλήθηκε το 2003.  Ειδικότερα, ήταν Μάρτιος του 2003 όταν συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Για τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι η αδελφή του Τζώρτζη, Κατερίνα Μονογυιού είχε δηλώσει τα εξής: «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: protothema.gr