Skip to main content

Θάνατος 8χρονης από θερμοπληξία στο Χαλάνδρι: Το κοριτσάκι ήταν στο αυτοκίνητο για ώρες

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το 8χρονο κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία και είχε καταλήξει αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί τυχαία από περαστικό.

Για ώρες ήταν χωρίς τις αισθήσεις το 8χρονο κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο σε καταυλισμό Ρομά στο Χαλάνδρι, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που το εξέτασαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του από θερμοπληξία.

Το παιδάκι, που έπαιζε κοντά σε συνοικία Ρομά στο Χαλάνδρι, διέφυγε της προσοχής των γονιών του και μπήκε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν ανοιχτό. Το αυτοκίνητο κλείδωσε και το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να πάθει θερμοπληξία και να χάσει τις αισθήσεις του.

Την 8χρονη εντόπισε μετά από ώρες ένας περαστικός, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Από τις εξετάσεις, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του OPEN, προέκυψε ότι το κοριτσάκι πέθανε από θερμοπληξία και ότι είχε φύγει από την ζωή αρκετές ώρες πριν. Αυτό ήταν που παρακίνησε τους γιατρούς να καλέσουν τις αρχές.

Οι γονείς του παιδιού – ηλικίας 29 και 27 ετών – συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με γείτονες δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί διέφευγε της προσοχής τους και έπαιζε μόνο του.