Skip to main content

Αλ. Νικολαΐδης - Πολίχνη: «Στο γήπεδο που έχει το όνομά σου θα σε θυμόμαστε για πάντα»

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη δυτική Θεσσαλονίκη που φέρουν το όνομα του μεγάλου Ολυμπιονίκη οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολίχνης που φέρει το όνομα του εκλιπόντος Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Αφήνουν λουλούδια στην πόρτα του γυμναστηρίου του στην Πολίχνη

Ο 43χρονος Ολυμπιονίκης έφυγε από τη ζωή μετά από δύο χρόνια άνισης μάχης με τον καρκίνο και οι άνθρωποι του ΔΑΚ τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου αθλητή και ανθρώπου.

Εντός του γηπέδου, στο γήπεδο βόλεϊ, κρεμάστηκε και ένα πανό για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη που αναφέρει «στο γήπεδο που έχει το όνομά σου θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Ακόμη, ο Γιώργος Διωνάς πρόεδρος του του Πήγασου Πολίχνης δήλωσε συγκλονισμένος από τον χαμό του Ολυμπιονίκη χαρακτηρίζοντας τη ημέρα τραγική για τον αθλητισμό.

«Ο Αλέξανδρος ήταν μια παρακαταθήκη για τον ελληνικό αθλητισμό και ήταν πρότυπο για χιλιάδες παιδιά. Τον γνωρίζαμε και είχε έρθει σε διοργανώσεις μας που έγιναν στο γήπεδο του» είπε ο κ. Διωνάς.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί διοργάνωση για το League Cup του βόλεϊ που γίνονται στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. «Σε αυτό το γήπεδο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη θα γίνουν αγώνες που είναι στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Καταλαβαίνετε την τραγική ειρωνια της σημερινής ημέρας», πρόσθεσε ο κ. Διωνάς.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 15 Οκτωβρίου. Η σορός του θα εκτίθεται από τις 15.00 προς χαιρετισμό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16.00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: