Skip to main content

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει σήμερα η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση του θάνατου των τριών παιδιών στην Πάτρα

Στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ως μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση του θάνατου των τριών παιδιών στην Πάτρα θα μεταβεί η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, το πόρισμα Καρακούκη - Καλoγρηά, λειτουργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε ακόμη: Πισπιρίγκου για ιατροδικαστικό πόρισμα: Δεν έχω καμία εμπλοκή, δεν σκότωσα τα παιδιά μου

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, σύμφωνα με το protothema.gr, φαίνεται να έχουν φτάσει στο σημείο να εκτιμούν τι ακριβως γινόταν χρονικά, κάθε φορά που ένα απο τα τρία παιδιά του ζεύγους Δασκαλακη-Πισπιρίγκου, έφευγε απο τη ζωή.

Το πόρισμα

Στο πολυσέλιδο πόρισμα που χθες το μεσημέρι διαβίβασε στο Ανθρωποκτονιών ο προιστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, αναφέρεται οτι τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν και μάλιστα με βίαιο τρόπο απο κάποιο χέρι που τους έφραξε την αναπνοή μέχρι να τους πάρει τη ζωή.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του protothema.gr, στην περίπτωση της Ίριδος, το βράδυ της δολοφονίας στην οικία της οικογένειας στην Πάτρα, βρίσκονταν μόνο η Ρούλα και η Δημήτρα Πισπιρίγκου.

Η σημερινή κατάθεση της αδερφης της προφυλακισμένης μητέρας αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθως θα κληθεί να περιγράψει λεπτο προς λεπτό τι συνέβη τη μοιραια βραδιά του Μαρτιου του 2021. Στην προηγούμενη κατάθεσή της, είχε δώσει ένα ακλόνητο άλλοθι στη Ρούλα Πισπιρίγκου όμως τότε τα δεδομένα ήταν άλλα, γεγονός που σημαίνει οτι και οι ερωτήσεις των αστυνομικών και οι απαντήσεις της μάρτυρος θα κινούνται σε διαφορετικό επίπεδο.

H Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα απο τις φυλακές συνομιλεί διαρκώς με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις, επιμένοντας για πως δεν έχει καμία εμπλοκή και οτι δεν σκότωσε τα παιδιά της. «Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογενεια μου, έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλου» υποστηρίζει.

Πληροφορίες: protothema.gr