Skip to main content

Θάνος Τζήμερος για Τσίπρα: Άκου ηλίθιε, βλακάκο...

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τζήμερος παραδίδει... μαθήματα πολιτικής στον πρωθυπουργό.

Πρωτοφανή υβριστική επίθεση, με χαρακτηρισμούς όπως «βλακάκο» και «ηλίθιε» εξαπολύει ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Τζήμερος παραδίδει... μαθήματα πολιτικής στον πρωθυπουργό,

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τζήμερου έχει ως εξής:

Άκου, βλακάκο!

Κανένας δεν σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις καμία πολιτική καθ' υπαγόρευσιν, ηλίθιε. Δώσε όποιον μισθό θες, όσες συντάξεις θες, και στους 35άρηδες αν θες, ηλίθιε. Αλλά κάν' το με τα δικά σου τα λεφτά, ηλίθιε. Κανένας δεν σου δανείζει άλλα, για να τα μοιράζεις στους κομματικούς σου πελάτες, ηλίθιε. Έχουν κι οι άλλοι νωπή λαϊκή εντολή, ηλίθιε. Και μερικοί έχουν πιο νωπή από σένα, ηλίθιε. Αν δυσκολεύεσαι μία φορά να πεις στους ψηφοφόρους σου ή στους βουλευτές σου ότι δεν υπάρχουν λεφτά για όσα έταξες, και το κόλπο με τα νταούλια δεν πιάνει, αυτοί δυσκολεύονται δέκα να πουν στους δικούς τους ψηφοφόρους ότι πρέπει να πληρώνουν εσαεί τα ρουσφέτια σας, ηλίθιε. Μας έχεις ξεφτιλίσει στο σύμπαν, ηλίθιε. Άντε να μαζεύεις το μπουλούκι των κρετίνων και να μας αδειάζεις τη γωνιά, ηλίθιε.