Skip to main content

ThDW:Ποια ξενοδοχεία ανοίγουν το Σαββατοκύριακο για τους Θεσσαλονικείς

To «BE your city’s tourist» είναι μια δράση που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το OPEN HOUSE Thessaloniki στο πλαίσιο του Thessaloniki Design Week.

Τη δυνανότητα να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν σε έξι ξενοδοχεία της πόλης, που διακρίνονται για το design τους, θα έχουν οι Θεσσαλονικείς, το προσεχές Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, στο πλαίσιο της δράσης «BE your city’s tourist» του OPEN HOUSE Thessaloniki.

To «BE your city’s tourist» είναι μια δράση που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το OPEN HOUSE Thessaloniki στο πλαίσιο του Thessaloniki Design Week.

«Τα ξενοδοχεία ανέκαθεν αποτελούσαν από τα πιο ενδιαφέροντα παραδείγματα αρχιτεκτονικού έργου, καθώς σχεδιάζονται για να ξεχωρίσουν ως επιλογή ολιγοήμερης διαμονής. Η πρωτότυπη αυτή δράση μας προσκαλεί να επισκεφθούμε χώρους που δεν θα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε, παρά μόνο αν ήμασταν τουρίστες στη Θεσσαλονίκη», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:

THE MET HOTEL
BAHAR BOUTIQUE HOTEL
THE CARAVAN B&B
GATTO PERSO LUXURY STUDIO APARTMENTS
THE MODERNIST HOTEL
MAKEDONIA PALACE HOTEL

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

Η συμμετοχή του κοινού στις ξεναγήσεις γίνεται με την εξής διαδικασία:
– Μελετάτε το πρόγραμμα.
– Επισκέπτεστε τους χώρους που σας ενδιαφέρουν κατά τις επισκέψιμες ώρες του καθενός.
– Περιμένετε τη σειρά σας για να παρακολουθήσετε την ξενάγηση. Η είσοδος γίνεται με σειρά προτεραιότητας (με βάση τον χρόνο άφιξης σε κάθε χώρο, εντός του ωραρίου επίσκεψης) και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Δεν γίνονται κρατήσεις.