Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αν περάσετε σήμερα από τα Λαδάδικα, μπορεί να βρεθείτε στο... Χόλιγουντ

Μπορείτε να γίνετε και εσείς άθελά σας κομπάρσος στη νέα ταινία που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, αν περάσετε από την περιοχή όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Ειδοποίηση ότι μπορεί να βρεθείτε σε... ταινία του Χόλιγουντ, αν περάσετε από την περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η παραγωγή.

Η προειδοποίηση τοποθετήθηκε σε δρόμους του κέντρου, στα Άνω Λαδάδικα, πολύ κοντά στην περιοχή που γίνονται τα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας.

Η παραγωγή θέλησε να γνωστοποιήσει σε περαστικούς ότι ενδέχεται να δουν τον εαυτό τους στην ταινία, αν επιλέξουν να περάσουν από τους δρόμους, όπου από χθες ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

Όσοι πάλι θέλουν να αποφύγουν την... παγκόσμια διασημότητα θα πρέπει να αποφύγουν τη διέλευση από τη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε: Έγινε... Χόλιγουντ ξανά η Θεσσαλονίκη - Εικόνες από τα γυρίσματα του «The Bricklayer»

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αυτή η περιοχή χρησιμοποιείται για την κινηματογράφηση της ταινίας με προσωρινό τίτλο "The Bricklayer". Εάν εισέλθετε σε αυτήν την περιοχή, είναι πιθανό να εμφανιστείτε με τρόπο αναγνωρίσιμο στην ταινία.

Ως εκ τούτου, γίνεται κατανοητό και συμφωνείτε ρητά ότι εισερχόμενοι σε αυτήν την περιοχή χορηγείτε έτσι άδεια στην Bricklayer Mike να καταγραφεί η όψη σας και να χρησιμοποιηθεί στην προβολή της ταινίας και για τη δημοσιότητα αυτής παγκοσμίως και στο διηνηκές.

Εάν αντιτίθεσθε με οποιονδήποτε τρόπο στα προαναφερόμενα παρακαλώ μείνετε εκτός της περιοχής.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάσωση.

Η συνεργασία σας εκτιμάται ιδιαίτερα».

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: