Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χολιγουντιανές σκηνές δράσης στην Πλατεία Αριστοτέλους (φωτο+video)

Με τον Άαρον Έκχαρτ και τον Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ γυρίζεται σήμερα μια σκηνή δράσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης- Δείτε στιγμιότυπα.

Συνεχίζονται και σήμερα τα γυρίσματα για τη χολιγουντιανή ταινία «The Bricklayer» στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Διαδοχικές σκηνές δράσης γυρίζονται από εχθές στο κέντρο της πόλης ενω δεκάδες είναι οι Θεσσαλονικείς που επιλέγουν να σταματήσουν ό,τι κάνουν για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της ταινίας που έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην πόλη εδώ και μερικές εβδομάδες.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από σήμερα νωρίς το πρωί και η σκηνή που θα γυριστεί είναι συνέχεια της χθεσινής απόπειρας δολοφονίας του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, τον οποίο υποδύεται ο Άκης Σακελλαρίου. Στο σετ βρίσκεται σήμερα ο γνωστός ηθοποιός Άαρον Έκχαρτ καθώς και ο κακός της ταινίας Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ.

Διαβάστε επίσης - Θεσσαλονίκη: Απόπειρα... δολοφονίας στην πλατεία Αριστοτέλους για το «Bricklayer»

Η σκηνή της αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας φαίνεται να συνεχίζεται με τον Άαρον Εκχαρτ να σκοτώνει τον Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ και στη συνέχεια να τραυματίζεται ο ίδιος από πυρά της ελληνικής αστυνομίας.

Ειδικά εφέ όπως τεχνητός καπνός χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενω στο σετ είναι, όπως και στις υπόλοιπες σκηνές, αρκετοί κομπάρσοι. Παρών είναι, φυσικά, και ο σκηνοθέτης της ταινίας Ρένι Χαρλίν.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντας την Υπηρεσία να μοιάζει υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες «Die Hard 2», «Cliffhanger» και «Long Kiss Goodnight».