Skip to main content

Στήνεται το στρατηγείο της... CIA στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το «Τhe Bricklayer»

Εδώ και λίγες ώρες συνεργεία της παραγωγής βρίσκονται μέσα στο δημαρχείο και τροποποιούν τον χώρο, ο οποίος, θα μετατραπεί σε στρατηγείο της CIA

Αλλαγές πραγματοποιούνται στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης όχι, όμως, επειδή ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση, αλλά για τις ανάγκες των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «Τhe Bricklayer».

Εδώ και λίγες ώρες συνεργεία της παραγωγής βρίσκονται μέσα στο δημαρχείο και τροποποιούν τον χώρο, ο οποίος, όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, πρόκειται να μετατραπεί σε στρατηγείο της CIA για τις ανάγκες  του σεναρίου.

Συγκεκριμένα, στο «The Bricklayer» κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντας την υπηρεσία να μοιάζει υπεύθυνη. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του και αποκαλύπτοντας παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου.

Πρόκειται για την 3η ταινία της εταιρείας παραγωγής, μετά τις “The Enforcer” (“Barracuda”) και “The Expendables 4”, που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη κατά το τελευταίο έτος, αλλά την πρώτη με πλοκή που εξελίσσεται στην πόλη, προβάλλοντας διεθνώς τη σύγχρονη ταυτότητα και την εξωστρέφειά της, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Film Office του δήμου Θεσσαλονίκης.