Skip to main content

«The Bricklayer»: Τι κομπάρσοι ζητούνται για τη νέα χολιγουντιανή ταινία στη Θεσσαλονίκη

Το Film Office καλεί όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας να δηλώσει συμμετοχή στη σχετική φόρμα.

Βοηθητικούς ηθοποιούς, κοινώς κομπάρσους, για τη νέα ταινία «The Bricklayer» αναζητεί η χολιγουντιανή παραγωγή, σύμφωνα με το Film Office της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Film Office καλεί όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας να δηλώσει συμμετοχή στη σχετική φόρμα.

Συγκεκριμένα, αναζητούνται... American και Russian looking άνδρες και γυναίκες 20-50 ετών, κλασικές ελληνικές φυσιογνωμίες 60-75 ετών καθώς και νέους 13-20 ετών. Επίσης, ορισμένα από τα κριτήρια είναι να υπάρχουν σωματώδεις αθλητικοί άνδρες 20-50 ετών, πολύ εμφανίσιμα άτομα ηλικίας 20-40 ετών καθώς και γονείς με παιδιά. Παράλληλα, αναζητούνται, όπως αναφέρεται, ιδιαίτερες φυσιογνωμίες, Αφροαμερικανοί και Ασιάτες αλλά και άτομα ηλικίας 20-60 ετών ανεξαρτήτου εμφάνισης.

Παράλληλα, καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής μόνο στο e-mail: thessalonikiextras@gmail.com.

Υπενθυμίζεται πως πρωταγωνιστές της νέας χολιγουντιανής ταινίας, που θα έχει φόντο τη Θεσσαλονίκη, θα είναι οι Άαρον Έκχαρτ και Νίνα Ντόμπρεβ. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάρτιο και θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες ενώ θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και πιθανώς άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως γνωστοποίησε το Film Office, εμβληματικά σημεία της πόλης, εικόνες του αστικού τοπίου του κέντρου, σημαντικές εγκαταστάσεις και υποδομές της πόλης, όπως το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, θα πρωταγωνιστήσουν σε μία εντυπωσιακή ταινία δράσης, προβάλλοντας τη σύγχρονη ταυτότητα της Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της πόλης.