Skip to main content

Θεατής προκάλεσε καραμπόλα εκατοντάδων ποδηλατών στον Ποδηλατικό Γύρο Γαλλίας

Η Γαλλική αστυνομία αναζητά μία γυναίκα θεατής που προκάλεσε καραμπόλα ποδηλατιστών όταν κρατούσε μία πινακίδα και μπήκε εντός του αγωνιστικού χώρου

Η Γαλλική αστυνομία αναζητά μία θεατή του Ποδηλατικού Γύρου Γαλλίας, η οποία προκάλεσε «καραμπόλα» εκατοντάδων ποδηλατιστών κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου του Γύρου.

Η γυναίκα θεατής φαίνεται σε βίντεο να κρατάει μία μεγάλη πινακίδα και να σκύβει προς την κάμερα, μπαίνοντας έτσι στο δρόμο των ποδηλατών. Όπως φαίνεται στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα αφότου κάνει αυτήν την κίνηση, χτυπάει επάνω στην πινακίδα, κι ως εκ τούτου χάνει την ισορροπία του, ο Γερμανός ποδηλάτης Τόνι Μάρτιν, ο οποίος έπειτα πέφτει με το ποδήλατο του.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μία σειρά από πτώσεις ποδηλατών.

Η Γαλλική αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία και εγκατέλειψε το σημείο πριν προλάβει να την εντοπίσει η αστυνομία.

Ο ποδηλάτης Τόνι Μάρτιν δήλωσε ότι «είδα τη γυναίκα, είδα και την πινακίδα που κρατούσε αλλά δεν είχα χρόνο να αντιδράσω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα. Είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε με τα ποδήλατα μας - δεν είναι τσίρκο».

Πηγή: BBC, Deutsche Welle