Skip to main content

Θέλει Χακόμπο και άλλους δύο

Την αγάπη του Ολυμπιακού για τους τερματοφύλακες του Αστέρα Τρίπολης την ξέρουμε και επιβεβαιώνεται και φέτος καθώς θέλει το Χακόμπο

Μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να "κόψει" τον Μιχάλη Σηφάκη ένα ακόμα όνομα είδε το φως της δημοσιότητας για την εστία των "ερυθρόλευκων".

Πρόκειται για τον Χακόμπο του Αστέρας Τρίπολης. Πλέον, ο Ισπανός γκολκίπερ βρίσκεται στο προσκήνιο όσον αφορά την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση θα ρίξει το βάρος της στις συζητήσεις με τον Αστέρα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο τραυματισμός του Μιχάλη Σηφάκη ήταν ο λόγος που οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν πίσω και αποφάσισαν να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον Χακόμπο.

Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης αλλά αν οι απαιτήσεις του δεν κριθούν υπερβολικές τότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην διεκδίκηση του.

Ενδιαφέρον για τον Χακόμπο υπήρχε και όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα το "Goal" είχε δηλώσει για το παλαιότερο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

"Πριν δύο χρόνια υπήρξε πιθανότητα να πάρω μεταγραφή στην Σέλτικ, αλλά ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ δεν με έδωσε. Τότε ο ατζέντης μου με ενημέρωσε πως ο Ολυμπιακός ρώτησε για μένα. Μου είχε μάλιστα τηλεφωνήσει και ο Όσκαρ και με είχε ρωτήσει τι γίνεται και τι ακουγόταν για το όνομα μου".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν περιορίστηκε μόνο στην ομιλία του προς τους παίκτες κατά την επίσκεψη του στου Ρέντη, αλλά μίλησε με τον Βαλβέρδε για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου, ασχολούνται με γκολκίπερ και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό. Μετά τον Κακουτά που κατέληξε στην Ντιζόν, εδώ και μερικές ημέρες εξετάζονται και άλλες λύσεις.

Μία πρόταση που εξετάζεται είναι αυτή του Αουγκούστο Φερνάντεζ της Βελέζ. Ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο είναι ακριβός αλλά θεωρείται καλή περίπτωση για τους "ερυθρόλευκους". Όπως και ο αριστερός ακραίος της Πόρτο Κριστιάν Ροντρίγκεζ, που αναμένεται να αποχωρήσει από τους "δράκους". Το ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ροντρίγκεζ υπήρχε και στο παρελθόν ενώ το επιβεβαιώνουν και δημοσιεύματα από την Ιβηρική.

Επίσης, υποψήφιοι είναι ο 25χρονος Σλοβένος αριστεροπόδαρος διεθνής Μπίρσα που αγωνίζεται στην Τζένοα, ο 30χρονος Αργεντίνος της Νάπολι Σαντάνα και ο 31χρονος Μαρκιόνι της Φιορεντίνα.