Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
x

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο βετεράνος παίκτης εξετάζει τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για να ξεκινούσε ένα δικό του, διοικητικό σχήμα μπαίνοντας στη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα του Γιώργου Καραμάνου να βρίσκεται στο προσκήνιο, για ενδεχόμενη αλλαγή σελίδας στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι το μοναδικό ενδιαφέρον.

Όπως μεταδίδει το «SDNA», ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που τα τελευταία χρόνια, έχει ένα διαφορετικό τρόπο ενασχόλησης με το μπάσκετ, έχει ψάξει την κατάσταση στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, με απώτερο σκοπό να αλλάξει η κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Λάζος» δεν είναι μόνος του σε ένα τέτοιο πιθανό εγχείρημα, έχοντας δίπλα του μια ομάδα ανθρώπων, στην περίπτωση που υπάρξουν οι προϋποθέσεις, για να ξεκινήσει ένα δικό του, διοικητικό σχήμα.

Όλο αυτό το διάστημα, το θέμα του Γιώργου Καραμάνου είναι αυτό που απασχολεί την οικογένεια του «Δικεφάλου», ωστόσο το ενδιαφέρον που εκφράζεται από πλευράς Λάζαρου Παπαδόπουλου, έχει βάση και μένει να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει το συγκεκριμένο ενδιαφέρον.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ