Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Οι «πράσινοι» επιθυμούν την επιστροφή του εμβληματικού βετεράνου παίκτη εντός της ομάδας μέσω ενός σημαντικού πόστου στην ακαδημία τους.

Σε μια σπουδαία κίνηση για την ενίσχυσή του εκτός παρκέ στοχεύει ο Παναθηναϊκός, καθώς επιθυμεί την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη σε πόστο.

Όπως μεταδίδει ο «ΣΠΟΡ FM», οι «πράσινοι» επιθυμούν την επιστροφή του «3D» εντός της ομάδας μέσω ενός σημαντικού πόστου στην ακαδημία τους, έχοντας μάλιστα σημαντική εμπειρία σε αυτό το κομμάτι τα τελευταία χρόνια, αλλά και εντός ΚΑΕ για να έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα, ειδικά σε αυτή την περίοδο, που χαρακτηρίζεται ως «πολύ δύσκολη» για τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και τον παλαίμαχο Καστοριανό μπασκετμπολίστα, αφού δεν έχει δώσει την οριστική καταφατική του απάντηση, αλλά υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να λάβει σάρκα και οστά η μεγάλη επιστροφή.

Μάλιστα, πρόκειται για μια κίνηση που οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης επιθυμούσαν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε γίνει πραγματικότητα, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στα «πράσινα» έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ