Skip to main content

Θέμα χρόνου η μετεγγραφή του Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ

Ο διεθνής στόπερ θα μεταβεί στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ.

Ο 29χρονος διεθνής στόπερ αναμένεται να μεταβεί στο Λονδίνο αυτή την εβδομάδα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις όπως αναφέρει το περιοδικό «Kicker» ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «κανονιέρηδες» θα καταβάλουν το ποσό των 17 εκατ. ευρώ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσουν με τον Καλαματιανό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

«Κάποιοι παίκτες θα έρθουν και κάποιοι θα φύγουν. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε πολύ την ομάδα», είπε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Μίκαελ Ζορκ. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» αντικαταστάτης του Παπασταθόπουλου θα είναι ο Γάλλος αμυντικός της Μάιντς, Αμπντού Ντιαλό.

Για τον Έλληνα στόπερ τοποθετήθηκε και ο Μίκαελ Σκίμπε μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Bild» όπου και επεσήμανε πως ο παίκτης αναζητούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για τον Παπασταθόπουλο, γιατί το ήθελε. Αναζητούσε μία νέα πρόκληση σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Μια σκέψη που είχε για περισσότερο από ένα χρόνο. Θα αποκτήσει ένα μεγάλο κίνητρο από την ένταξή του στην Άρσεναλ. Θα ευνοηθεί και η Εθνική ομάδα».

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο για ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Παπασταθόπουλο, ποσό το οποίο θα είναι καθαρό από εφοριακές υποχρεώσεις, κάτι που δεν ίσχυε στην Ντόρτμουντ όπου έβαζε στον λογαριασμό του περίπου τα μισά χρήματα.