Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

ΘΕΜΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΤΥΑ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

H 60χρονη βιολόγος βρισκόταν στα Χανιά -με την επιστημονική της ιδιότητα- στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου Eaton Suzanne.

H 60χρονη βρισκόταν στα Χανιά -με την επιστημονική της ιδιότητα- στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης και τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης, όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Οι έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Λιμενικού, από ξηρά, θάλασσα και αέρα, με τη συνδρομή δύο drone, επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις δυνάμεις της με τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ και οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει το flashnews.gr, η είδηση της εξαφάνισης της Αμερικανίδας βιολόγου κάνει το γύρο του κόσμου με δημοσιεύματα σε διεθνή πρακτορεία όπως το Assosiated Press,  τη Washington Post, τους New York Times, το ABC News online κα διεθνή ταμπλόιτ.

H οικογένειά της έχει δημιουργήσει και σχετική σελίδα στο Facebook για όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ ανακοινώθηκε ότι συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, θα προσφέρουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της αγνοούμενης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ