Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
x

ΘΕΟΧΑΡΗΣ: ΑΝΤΕΞΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Οι μεγάλες αγορές αντέδρασαν με ψυχραιμία, δεν σημειώθηκαν μαζικές αναχωρήσεις, τόνισε ο υπουργός Τουρισμού μετά την επίσκεψή του στη Χαλκιδική

Τη διαπίστωση της αντοχής του ελληνικού τουρισμού και της ανθεκτικότητας των υποδομών έκανε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισκεπτόμενος την περιοχή της Χαλκιδικής μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησε με φορείς του τουρισμού ενώ επισκέφθηκε και τραυματίες σε νοσοκομεία, ύστερα από την πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε τον τουριστικό νομό.

«Η εικόνα ανθεκτικότητας του ελληνικού τουρισμού και η ταχύτατη αποκατάσταση της ομαλότητας θα επικοινωνηθεί  στις αγορές του εξωτερικού με ειδική καμπάνια που θα ξεκινήσει άμεσα», όπως επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της καμπάνιας γίνεται ήδη ενημέρωση σε tour operators και Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού για την Χαλκιδική ως δυναμικό τουριστικό προορισμό.

Κατά την διάρκεια των επαφών που είχε χθες και σήμερα ο υπουργός με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού καθώς και εκπροσώπους μεγάλων tour  operators  διαπιστώθηκε  ότι τα μηνύματα είναι θετικά και πώς οι μεγάλες αγορές αντέδρασαν με ψυχραιμία, καθώς δεν σημειώθηκαν μαζικές αναχωρήσεις.

Όπως αναφέρεται από το υπουργείο Τουρισμού, στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και τα γραφεία εξωτερικού του ΕΟΤ τα οποία  με εντολή του υπουργού κ. Θεοχάρη και του υφυπουργού κ. Κόνσολα συμβάλλουν  στην ενημέρωση των tour operators για την ταχύτατη επαναφορά της ομαλότητας στην περιοχή της Χαλκιδικής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ