Skip to main content

Θεοχάρης: Ξεκάθαρο και συνεκτικό θα είναι το σχέδιο για τον Τουρισμό

'Οποιος δεν θέλει να στηρίξει το νομοσχέδιο για τον καταδυτικό τουρισμό θέλει τη στασιμότητα του τουρισμού, σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη.

Ξεκάθαρο και συνεκτικό θα είναι το σχέδιο που θα ανακοινώσει αύριο ο πρωθυπουργός για τον κλάδο του τουρισμού, όπως τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης επισημαίνοντας ότι είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος του τουρισμού.

Από το βήμα της διαρκούς επιτροπής παραγωγής και εμπορίου της Βουλής ο κ. Θεοχάρης στάθηκε στα οφέλη του καταδυτικού τουρισμού, όπως αυτός θα αναπτυχθεί από το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού με τίτλο "Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη”.

Όπως είπε ο υπουργός, όποιος δεν θέλει να στηρίξει το νομοσχέδιο για τον καταδυτικό τουρισμό θέλει τη στασιμότητα του τουρισμού. Σήμερα, όπως εξήγησε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παράκτια οικονομία είναι η δύναμη της χώρας και συμπλήρωσε ότι ο καταδυτικός τουρισμός είναι ήπιας μορφής ανάπτυξη και προσελκύει τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου.