Skip to main content

Θεοδωράκης: Η εκλογή ΠτΔ το 2020 να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για συναινετική λύση στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας «ώστε η Βουλή να μη διαλυθεί ξαφνικά».

Πρόταση προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμευθούν προεκλογικά ότι δεν θα οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020, απευθύνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.

«Να πάμε σε συναινετική λύση ώστε η Bουλή να μη διαλυθεί ξαφνικά. Η οικονομία θέλει σταθερότητα» επισημαίνει ο επικεφαλής του Ποταμιού και συμπληρώνει: «Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι αυτός που θα κερδίσει τις εκλογές. Αν το πιστεύει λοιπόν “ ιδού η Ρόδος” ας δεσμεύσει τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν θα τον ρίξει το 2020 με αφορμή την προεδρική εκλογή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει την ανάγκη για πολιτική σταθερότητα, καθώς όπως λέει «οι επενδυτές, οι αγορές, δεν επιχειρούν σε χώρες με πολιτική αστάθεια. Αν λοιπόν θέλουμε σοβαρούς επενδυτές πρέπει να τους προσφέρουμε πολιτική σταθερότητα. Όχι μια εσαεί προεκλογική ατμόσφαιρα» σημειώνει.