Skip to main content

Θεοδωράκης: Η Ευρώπη μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες εάν αναγεννηθεί

O επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε από την Κοζάνη πως οι πολίτες έχουν κουραστεί από τα ψέματα των παλιών αλλά και των νέων κομμάτων εξουσίας.

«Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια αφορμή για να πουν οι Έλληνες ότι είναι υπέρ της αναγέννησης της Ευρώπης», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Κοζάνη κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του στην περιοχή και λίγο πριν ξεναγηθεί στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή τόνισε χαρακτηριστικά «ο θυμός των Ελλήνων για τους Τσίπρα και Μητσοτάκη να είναι δημιουργικός και να ενισχύσουν το Ποτάμι». 

Υπογράμμισε ακόμα, ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από τα ψέματα των παλιών αλλά και των νέων κομμάτων εξουσίας, επεσήμανε ότι ένας στους τρις νέους μέχρι 35 ετών σκέφτεται θετικά για το Ποτάμι «Πιστεύω ότι θα φτάσουμε κοντά στο στόχο του 5% και να βγάλουμε δυο Ευρωβουλευτές».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην οποία ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παναγιώτη Δημόπουλο, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να απελευθερωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες προσλήψεις με ντόπιους επιστήμονες και να αναδειχθεί εθνικός πλούτος της Κοζάνης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, δήλωσε τη στήριξη του κόμματος στο Δήμαρχο Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιο, επισημαίνοντας ότι θα είναι στο πλευρό του στη νέα αυτή προσπάθεια που κάνει λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς δεν κοιτάμε ποτέ την πολιτική προέλευση, κοιτάμε αν οι άνθρωποι είναι ικανοί και αν έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την πόλη τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε έναν άνθρωπο που κοιτάει μόνο την πόλη του και τίποτα άλλο,  είμαστε στο πλευρό του γιατί έχουμε πειστεί ότι ο Δήμος Κοζάνης είναι σε καλά χέρια.

Τον κ. Θεοδωράκη συνόδευαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρίτσος, με καταγωγή από την Κοζάνη και η υποψήφια ευρωβουλευτής Κλεοπάτρα Σιδηροπούλου.