Skip to main content

Θεοδωράκης: Όχι σε Νοτοπούλου, ναι για Βούγια-Νυφούδη με «Πρωτοβουλία»

«Μα θα μπορούσαμε ποτέ να στηρίξουμε μια εν ενεργεία υπουργό για δήμαρχο; Αυτό είναι το άκρον άωτον του κομματισμού», λέει ο επικεφαλής του Ποταμιού

Όχι στις υποψηφιότητες της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Νίκου Ταχιάου και παραίνεση προς τις δημοτικές παρατάξεις της «Πρωτοβουλίας» του Γιάννη Μπουτάρη και της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης» των Σπύρου Βούγια και Νίκου Νυφούδη να συνεργαστούν στις εκλογές του Μαΐου, απευθύνει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής» και στο ερώτημα «Είστε βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Τι θα κάνετε; Ταχιάος ή Νοτοπούλου;» ο κ. Θεοδωράκης απαντά:

«Μα θα μπορούσαμε ποτέ να στηρίξουμε μια εν ενεργεία υπουργό για δήμαρχο; Αυτό είναι το άκρον άωτον του κομματισμού. Ο Ταχιάος δεν είναι κακή υποψηφιότητα, για τη ΝΔ όμως. Εμείς έχουμε στη Θεσσαλονίκη τον Νίκο Νυφούδη που έχει φτιάξει με τον έμπειρο Σπύρο Βούγια μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Έχουμε επίσης τον Σπύρο Πέγκα και τους φίλους της ‘Πρωτοβουλίας’ του συνδυασμού του Μπουτάρη. Ελπίζω ότι θα συνεννοηθούν και θα έχει συνέχεια η δυναμική ανάπτυξη της πόλης. Με εξωστρέφεια, κοσμοπολιτισμό, φιλικές υπηρεσίες και υποδομές για τον πολίτη».  

Σημειώνεται ότι σε λίγη ώρα η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», σε εκδήλωση η οποία θα γίνει στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» πρόκειται να ανακοινώσει ότι ο υποψήφιος της παράταξης θα είναι ο Σπύρος Βούγιας. Θα ανακοινωθούν επίσης και τα ονόματα των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.