Skip to main content

Θεoδωράκης: Θα ψηφίσουμε τα μέτρα για την ελάφρυνση κοινωνικών ομάδων

Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει ένα ποτ πουρί με διάφορα πράγματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο, υπογράμμισε από τη Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Την υπερψήφιση των μέτρων που θα καταθέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ελάφρυνση κοινωνικών ομάδων γνωστοποίησε από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, βάλλοντας, ωστόσο, κατά του πρωθυπουργού για τη χρονική στιγμή που τα καταθέτει.

«Είναι άσχημο και αντιβαίνει στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κουλτούρα τα μέτρα για την ελάφρυνση κάποιων ομάδων να παρουσιάζονται σαν το τελευταίο χαρτί πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση μερίδας ευρωβουλευτών του κόμματος, χαρακτηρίζοντάς τα παράλληλα ως «τα δώρα του ηγέτη προς τον κόσμο».

«Ο κ. Τσίπρας έχει κάνει ένα ποτ πουρί με διάφορα πράγματα που έχουν τεθεί στον δημόσιο διάλογο και βιάζεται να τα περάσει πριν τις ευρωεκλογές» σημείωσε υπογραμμίζοντας πως το κυβερνών κόμμα έχει καταθέσει προτάσεις άλλων κομμάτων.

«Θα είμαστε στη Βουλή και θα στηρίξουμε αυτά τα μέτρα που θεωρούμε ότι συμβάλλουν στην αποκατάσταση των αδικιών και βοηθούν τους πολίτες σε μία επιχειρηματική δραστηριότητα», συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στις προτάσεις για τη νεανική επιχειρηματικότητα.