Skip to main content

Θεοδωρίδης: Ο Ερασιτέχνης Αγροτικός δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ (vid)

O πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «σταχυοφόρων» έκανε αποτίμηση της παρουσίας του εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την προσέλευση του κόσμου

Επίθεση στον Ερασιτέχνη Αγροτικό Αστέρα για την επιστολή που εστάλη, σύμφωνα με την οποία του ζήτησαν το 10% από τα εισιτήρια της φετινής χρονιάς εξαπέλυσε σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

O πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των «σταχυοφόρων» έκανε αποτίμηση της παρουσίας του, κατέθεσε την πρόταση του για τον φορέα της Football League, εξέφρασε την απογοήτευση του για την προσέλευση του κόσμου, παρά τις προσπάθειες, που έχει κάνει, ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ομάδα, αλλά ούτε για τη νέα χρονιά.

Ούτε 2.000 ευρώ!

Τι είπε για την κόντρα με τον Ερασιτέχνη; «Ο Ερασιτέχνης, από αυτή τη χρονιά δικαιούται 1.921,53 ευρώ από τα εισιτήρια. Υπάρχει μία αντιπαράθεση με τον Ερασιτέχνη, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο. Προφανώς είναι το θέμα του γηπέδου. Πολλοί θυμάστε πώς ήταν το γήπεδο πριν από 4 χρόνια. Είχα βγάλει φωτογραφίες από την προ τετραετίας κατάσταση του γηπέδου», είπε αρχικά ο Θεοδωρίδης και συνέχισε.

«Δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ»

«Σε εκείνο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, την περίοδο 2013-2014, είχαμε τραυματισμούς από την σάπια κερκίδα! Αντιλαμβάνεστε πως το πρώτο που έπρεπε να κάνω είναι να φτιάξω τις κερκίδες. Η ανακαίνιση έγινε σε δύο περιόδους. Φτιάξαμε τα αποδυτήρια και τα γραφεία. Συνολικό κόστος όλου του έργου, με προσωπικά μου χρήματα ήταν 100-120 χιλιάδες για ανακαίνιση, 22 χιλιάδες τον χρόνο για συντήρηση, συνολικά 88 χιλιάδες τα τέσσερα αυτά χρόνια, συν πολλά ακόμα διάφορα έξοδα. Εχουμε φτιάξει τα πλαστικά γήπεδα για τα παιδιά. Έχουμε φτιάξει τα αποδυτήρια των μικρών τμημάτων.

Εχουμε δώσει οικονομική βοήθεια 4.500 ευρώ στον Ερασιτέχνη, έχουμε και τις αποδείξεις. Το 13-14 ήρθε ένα κατασχετήριο για το γήπεδο, το οποίο είχε σχέση με την προηγούμενη ΠΑΕ. Ηταν 45 χιλιάδες ευρώ, με τις προσαυξήσεις πήγε 75 χιλιάδες. Έκανα εγώ την συμφωνία, κατάφερα να «σβήσω» τις προσαυξήσεις, κάλυψα το υπόλοιπο με 10 χιλιάδες μετρητά και διακανονισμό που θα εξοφλεί ο Ερασιτέχνης.

Ο Ερασιτέχνης δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για το δικό του γήπεδο. Πρέπει να το ξέρει αυτό ο κόσμος του Αστέρα. Ηρθε η ώρα που ο κόσμος πρέπει να καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όλα αυτά που έχω ξοδέψει, μου ζητάνε το 10%. Έτσι κι εγώ, όλα αυτά που έχω ξοδέψει για τον Ερασιτέχνη, θα τα ζητήσω πίσω».

Το παράπονο για τον κόσμο

Εξ αρχής θέλησε να αλλάξει το κακό όνομα της ομάδας. «Ηρθα στην ομάδα το 2011-12 υπό πολύ κακές συνθήκες. Με μία ομάδα με κακή φήμη, κάτι που ήταν ένα μεγάλο ‘αγκάθι’. Προσπαθήσαμε ως Ερασιτέχνης να αλλάξουμε το πρόσωπο του Αστέρα. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο. Στην πορεία το αντιλήφθηκε ο κόσμος. Από την στιγμή που έγινε πιο έντονη η παρουσία μου στην ομάδα». Εξέφρασε το παράπονο του για τον κόσμο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν. Στο μόνο κομμάτι που στεναχωρήθηκα είναι στο κομμάτι της έλευσης του κόσμου. Δεν περίμενα να είναι τόσο δραματικά τα νούμερα και τα εισιτήρια που κόψαμε. Εχω απογοητευτεί. Μετά από μία τέτοια προσπάθεια που βγαίνει από την κακή φήμη στην ομάδα. Μία ομάδα – πρότυπο, που είναι από τις πρώτες που παίρνουν την αδειοδότηση, που τα έχει όλα τακτοποιημένα και την θαυμάζει όλη η Ελλάδα. Εχω μιλήσει με όλους τους προέδρους και λένε τα καλύτερα. Ίσως δεν έχω κάνει κάτι καλά, σίγουρα έχω κάνει και λάθη, τακτικά».

«Υπό την ομπρέλα της Super League»

Όσο για τη Super League και τη Football League έκανε την πρόταση του. «Είχα πει και στον πρόεδρο της Football League πέρσι, εφόσον είχε ανακοινωθεί πως τα ταμεία είναι άδεια, πως από την στιγμή που υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, γιατί να υπάρχει ο φορέας και να μην είναι υπό την ομπρέλα της Super League; Τα έξοδα της κατηγορίας είναι πολλά και παλαιότερα ήταν ακόμα περισσότερα. Δεν πήρα καμία απάντηση και έχω την εντύπωση πως κάπου εκεί θα πάνε τα πράγματα. Η Football League δεν μπορεί να επιβιώσει. Υπάρχουν ομάδες κατεστραμμένες οικονομικά. Υπάρχουν φιλότιμοι πρόεδροι που είναι καταχρεωμένοι, κάτι που είναι κρίμα. Πρέπει να γίνει ανασύνταξη του συστήματος», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Ηλίας Θεοδωρίδης.

Πηγή: Metrosport.gr