Skip to main content

Θεοδωρίδης: Ο ΠΑΟΚ έκανε τα αδύνατα δυνατά να μηδενιστεί (video)

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως και στην απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δικαίωμά τους να κάνουν αυτά που κάνουν, εμείς κοιτάμε από μακριά. Τους είχα κάνει κάτι δηλώσεις, ότι εάν θέλουν να στείλουν την Κ27, την Κ17 ή τη μεγάλη ομάδα, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Αλλά, να ξέρετε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις. Καταλαβαίνετε όλοι τι εννοούσα με το εκπτώσεις. Επειδή υπάρχει λανθασμένη αντίληψη εκεί πάνω και για το πέναλτι και για όλα, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει τελειώσει στο 22ο λεπτό, όταν το μπουκάλι εκείνο χτύπησε τον κύριο Σίλβα.

Και πήρε ο διαιτητής και μας πήγε μέσα. Εμένα, ευγενικά με περικύκλωσαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Τζαβέλλα και τα λέω ονομαστικά, ήμασταν όλοι εκεί παρόντες και πήγα στους διαιτητές και είπα ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχιστεί το ματς για να μη μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Γίνεται εκείνο το δήθεν πέναλτι, εδώ έγινε πέναλτι καταφανέστατο με τον Ιταλό διαιτητή στο Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο και δεν το σφύριξε.

Είδατε να έγιναν τίποτε σχόλια; Δεν το είδε, δεν το έδωσε, δεν ξέρω τι, τελείωσε. Και ξαναδιακόπτεται ο αγώνας. Θέλω να σας πω, πόσο βοήθησε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι. Ξαναπηγαίνω στα αποδυτήρια, έρχονται πάλι με πιάνουν, πηγαίνω πάλι στο διαιτητή τον παρακαλώ και τα λέω σήμερα για να ξέρει όλος ο κόσμος την αλήθεια κι ας με διαψεύσει ένας.

Του λέω, κύριε διαιτητά να το συνεχίσουμε, είναι αμαρτία ο ΠΑΟΚ να τιμωρηθεί και τέτοια. Μπήκαν φίλαθλοι μέσα, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τίποτα, πάλι καλά που σώσαμε και τις ζωές μας. Γιατί γινόταν χαμός μέσα. Έμπαιναν δακρυγόνα, αστυνομίες, τραυματισμοί, χάλασε ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός έκανε τα αδύνατα δυνατά να συνεχιστεί ο αγώνας, ο ΠΑΟΚ έκανε τα αδύνατα δυνατά να μηδενιστεί, τελειώσαμε. Είμαι καθαρός, αυτά έγιναν και τίποτα άλλο».