Skip to main content

Θεοδωρικάκος: Δεν βλέπω να γίνονται εκλογές το φθινόπωρο

O πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και «άρα δεν υπάρχει λόγος να πει κάποιος κάτι παραπάνω», σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών.

Τις θετικές για τη ΝΔ δημοσκοπήσεις αλλά και τα σενάρια εκλογών από το φθινόπωρο, σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο», απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση για εκλογές το φθινόπωρο, προσθέτοντας ότι είναι λογικό να μην ξέρει κάτι τέτοιο και πως επανειλημμένως ο  πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και «άρα δεν υπάρχει λόγος να πει κάποιος κάτι παραπάνω».

Μιλώντας για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία «του μέτρου και της λογικής» και πως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν μια θετική πολιτική για τη χώρα «η οποία νοιάζεται για το σύνολο της κοινωνίας και διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα».

«Πιστεύω ότι όπως υπάρχει θετικό κλίμα τώρα, θα υπάρχει για ολόκληρη την τετραετία», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και εξήγησε ότι η εκτίμησή του αυτή προκύπτει από το ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν ένα σχέδιο συνεκτικό για την οικονομία και το κράτος.

«Υπάρχει ένα συνεκτικό σχέδιο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού και για την οικονομία και για το κράτος. το όποιο είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το φέρουμε εις πέρας και να κριθούμε στο τέλος της τετραετίας θετικά από τον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.