Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ - ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους

Αυστηρή προειδοποίηση για τήρηση των μέτρων προστασίας στα γήπεδα έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκα» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News» ο υπουργός προειδοποιώντας ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επανεξεταστεί το μέτρο της απαγόρευσης.

Διαβάστε: Κυρώσεις και στον ΠΑΟΚ για μη τήρηση των μέτρων προαναγγέλλει ο Πλεύρης

Ζήτησε από τους φιλάθλους να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις ομάδες τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κρίμα να μην μπορούμε να πάμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα και το αγαπημένο μας άθλημα εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ας προστατέψουν όλοι και τους εαυτούς τους και την ομάδα τους» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στις εν εξελίξει ενέργειες για την αναμόρφωση της Ελληνικής Αστυνομίας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το χρονοδιάγραμμα εφαρμόζεται πιστά.

Σημείωσε δε ότι μετά από την επάνδρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων και τις αλλαγές στην Άμεση Δράση, ξεκίνησε σήμερα και το πρόγραμμα εκπαίδευσης 2.500 ανδρών και γυναικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο Υπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι και ο νέος κανονισμός για την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ είναι έτοιμος ενώ προχωρά και η διαδικασία για την προμήθεια καμερών.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ