Skip to main content

Θεοδωρικάκος: Παρακράτος οι δραστηριότητες του Παππά

Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος σχολίασε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι "στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας"

"Ο κ. Καλογρίτσας και εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, σχετικά με τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει ο επιχειρηματίας το ποσό για την τηλεοπτική άδεια στον διαγωνισμό του 2016, ο υπουργός υπογράμμισε ότι "δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος, για το οποίο πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά", προσθέτοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ότι δεν είναι παιδονόμος ή χωροφύλακας, σημείωσε ότι "στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας" διερωτώμενος "παιδάκι ήταν το δεξί του χέρι και δεν γνώριζε και τι έκανε στο παρασκήνιο;".