Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ

Η αποκαλυπτική μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, στην οποία έχασαν τη ζωή τους η 54χρονη Ρουμάνα και ο 8χρονος γιος της.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Νέα Πλάγια στην οποία σκοτώθηκαν η 54χρονη Ρουμάνα και ο 8χρονος γιος της κατά τη διάρκεια της φονικής θεομηνίας με τους συνολικά επτά νεκρούς στη Χαλκιδική το βράδυ της Τετάρτης.

«Όλα έγιναν μέσα σε δύο λεπτά» δηλώνει στο Έθνος ο Χάρης Λαζαρίδης.«Σήκωσε ξαφνικά τέτοιο αέρα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ο κόσμος φώναζε. Κάποιοι μπήκαν στο μαγαζί, άλλοι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν. Έπεφταν κάτω. Δύο δέντρα έπεσαν πάνω στο υπόστεγο και το έριξαν πάνω στον κόσμο. Μαζέψαμε τουλάχιστον 6-7 τραυματίες. Η γυναίκα δυστυχώς καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε» περιγράφει ο κ. Λαζαρίδης.

Ο ίδιος επιβεβαιώνει τον τραγικό τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο 8χρονος: «Το παιδί έτρεχε προς το μαγαζί, αλλά το παρέσυρε ο αέρας και το έριξε πάνω στην τζαμαρία. Το πήραμε μέσα με τη γυναίκα μου και το ξαπλώσαμε σε ένα τραπέζι. Δυστυχώς δεν ανέπνεε. Η γυναίκα μου το έβαλε στο αυτοκίνητο και το πήγε στο Κέντρο Υγείας».Σύμφωνα με τον ίδιο το υπόστεγο που κατέρρευσε «είναι βαρύ, μεταλλικό, με μεγάλα μπουλόνια. Δεν υπάρχει πιο γερή κατασκευή. Δεν θα έπεφτε αν δεν το παρέσερναν τα δέντρα».

Δείτε φωτογραφίες από την ταβέρνα μετά τη θεομηνία:

Φωτογραφίες: Γιάννης Μωυσιάδης
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ