Skip to main content

Θέος (Ηρακλής):Να παρέμβει η πολιτεία,υπάρχει πρόβλημα με τα χρέη(vid)

Ο αναπ. πρόεδρος του «κυανόλευκου» Ερασιτέχνη υπογράμμισε πως πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία ώστε να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον «Γηραιό»

Για τις νέες εξελίξεις στον ΓΣ Ηρακλή μίλησε στον ρ/σ «Arena» ο Φώτης Θέος υπογραμμίζοντας πως πρέπει να παρέμβει η πολιτεία ώστε να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον «Γηραιό».

Χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής πρόεδρος του «κυανόλευκου» Ερασιτέχνη ανέφερε:

«Αυτήν την εβδομάδα, περιμέναμε να γίνει κάτι μετά από κάποιες επαφές που κάναμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς με την πληροφόρηση που έχουμε η τροπολογία για τον Ηρακλή δεν είναι μέσα στο νέο πολυνομοσχέδιο. Υπάρχει πρόβλημα με τα τεράστια χρέη του παρελθόντος. Είναι ένα σωματείο που εμφανίζει πολλά χρέη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος επίλυσης του προβλήματος.

Πρέπει να το πάρει πάνω της η πολιτεία και να πει τι θέλει να κάνει γενικά για τον Ηρακλή, όχι μόνο τον Ερασιτέχνη. Έχει πολλά τμήματα το σωματείο πρέπει να βρεθεί λύση, μια άσχημη εξέλιξη με τον Ερασιτέχνη θα ενοχλήσει και τα άλλα τμήματα του Ηρακλή. Αν μείνει ακέφαλος ο Ερασιτέχνης Ηρακλής δεν θα μπορεί να εκδώσει τα δελτία. Θα γίνει μια αλυσίδα προβλημάτων».