Skip to main content

Θέος: Τέλος από τον Ηρακλή ο Τομ, αποσύρουμε το σήμα

Ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» ΓΣ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο «Γηραιός» θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και αν αγωνιστεί στη Γ' ερασιτεχνική.

Την απόφαση να τελειώσουν τον Τομ Παπαδόπουλο από τον Ηρακλή φαίνεται πως έχουν πάρει οι επικεφαλής του Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «SFINA», ο πρόεδρος του «κυανόλευκου» ΓΣ, Φώτης Θέος υπογράμμισε πως αναμένεται να αποσυρθεί το όνομα και το σήμα της ομάδας από την ΠΑΕ του ομογενή επιχειρηματία.

Μάλιστα ο κ. Θέος εμφανίστηκε κάθετος για το μέλλον του 63χρονου επιχειρηματία στον σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά «ή εμείς η αυτός».

Με το μέλλον του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» να μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο πρόσθεσε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμα και αν αγωνιστεί στην Γ' ερασιτεχνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φώτης Θέος:

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος: Ή εμείς ή ο Τομ είναι πλέον στον Ηρακλή και επειδή εμείς δεν έχουμε σαν ΓΣ Ηρακλής να δώσουμε 2 εκατομμύρια ευρώ στον όποιον τα ζητάει, τη Δευτέρα αποσύρουμε από παντού και κυρίως από την ΕΠΟ, το σήμα, το όνομα και το χρώμα του Ηρακλή. Αφού θα κλείσει το Ιδρυτικό σωματείο, υποχρεωτικά, εμείς παίρνουμε πίσω αυτοδίκαια τα σήματα του Ηρακλή και τα αποσύρουμε…»

Για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, το ξέρουμε, αλλά μπορεί να ξεκινήσουμε από τη Γ κατηγορία, από το τοπικό, αλλά ζήσαμε 111 χρόνια, δεν θα πεθάνει ο Ηρακλής, κάτι θα βρει… Θα ζήσει!»

Για τις δηλώσεις του Τομ Παπαδόπουλου και το ΑΦΜ ομάδας της Super League: «Δεν μιλάμε για Παπαδόπουλο πλέον, έχει τελειώσει για εμάς αυτό το ΑΦΜ, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο άνθρωπος, να πληρώσει αυτούς που χρωστάει και να μας αφήσει ήσυχους εμάς. Όσο υπάρχει αυτός ο Ηρακλής, καμία λύση δεν μπορεί να προχωρήσει, γιατί θα βγαίνει παντού ο Παπαδόπουλος και θα λέει ότι αυτός είναι ο Ηρακλής. Δεν υπάρχει αυτό.

Θα διαλυθεί το Ιδρυτικό και θα αποσύρουμε τα σήματα, το χρώμα μας, το όνομα. Όλη αυτή η ιστορία θα κάνει μάγκα τον Μπέο, που παίρνει χορηγία 50.000 ευρώ για τη φανέλα του Βόλου και μπράβο του. Ο Τομ έγινε ένας πολύ ωραίος χορηγός του ΝΠΣ Βόλος».

Για την γενική συνέλευση της Δευτέρας: «H γενική συνέλευση της Δευτέρας δεν θα γίνει, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει».