Skip to main content

Θερμή ανταπόκριση στην Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Στο κάλεσμα του δήμου Νεάπολης - Συκεών ανταποκρίθηκαν 102 εθελοντές που ενίσχυσαν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος με 89 επιπλέον φιάλες.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του δήμου Νεάπολης - Συκεών στην οποία ανταποκρίθηκαν 102 εθελοντές που ενίσχυσαν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος με 89 επιπλέον φιάλες.

Η εβδομάδα ξεκίνησε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου με αφετηρία τον Αγιο Παύλο και τα Πεύκα και συνεχίζεται από χθες, Κυριακή, στη Δ.Ε. Συκεών, όπου θα παραμείνει έως και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, στο κτίριο του δημαρχείου Νεάπολης-Συκεών. 

Επόμενος και τελευταίος σταθμός, όπου θα ολοκληρωθεί η πρώτη για το 2018 εκστρατεία προσφοράς και αλληλεγγύης είναι η Δ.Ε. Νεάπολης, με τη συμμετοχή να αναμένεται να παραμείνει μεγάλη μέχρι και την τελευταία ημέρα του Σαββάτου 3 Μαρτίου.

«Οι πολίτες του δήμου μας, αλλά και όσοι συστρατεύονται μαζί μας και προσφέρουν το αίμα τους ή γίνονται εθελοντές δότες αιμοπεταλίων, βλαστοκυττάρων, δωρητές μυελού των οστών και οργάνων σώματος, ανανεώνουν καθημερινά το νόημα της ανθρωπιάς και κρατούν δυνατή τη φλόγα της ελπίδας για την κοινωνία μας, ειδικά σε μια χρονική περίοδο όπου τα αποθέματα της χώρας μας σε φιάλες αίματος είναι δραματικά μειωμένα», σημειώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ευχαριστώντας τους πολυάριθμους εθελοντές που έχουν ήδη συμμετάσχει και καλώντας παράλληλα ακόμα περισσότερους να πάρουν κι αυτοί μέρος σε αυτή την εκστρατεία ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το υπολειπόμενο πρόγραμμα της Εβδομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Τμήματα Αιμοδοσίας των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Θεαγένειου, Ιπποκράτειου και Γ.Παπανικολάου, έχει ως εξής:

► Δευτέρα 26/02: 10 π.μ.-8 μ.μ. // Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
► Τρίτη 27/02 & : 10π.μ.-8 μ.μ. // Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
► Τετάρτη 28/02: 10 π.μ.-8 μ.μ. // Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών
► Πέμπτη 1/3: 10 π.μ.-8 μ.μ. // Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125)
► Παρασκευή 2/3: 10 π.μ.-8 μ.μ. // Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης
► Σάββατο 3/3: 9 π.μ.-2 μ.μ. // Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης