Skip to main content

Θερμή χειραψία Σαμαρά - Καραμανλή στο μνημόσυνο του Κων. Καραμανλή

Θερμή χειραψία, κατά το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είχαν σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Θερμή χειραψία, κατά το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη, είχαν σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή τελέστηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα πολιτικού τίμησαν με την παρουσία τους και βουλευτές, πρώην βουλευτές, πολιτευτές και ιστορικά στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ, κληθείς να σχολιάσει τα περί δημοψηφίσματος που ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στο Star το βράδυ της Δευτέρας, απάντησε: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή».

Παρότι πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί και ο Αλέξης Τσίπρας στο μνημόσυνο, εάν του το επέτρεπε το πρόγραμμά του, τελικά ο πρωθυπουργός δεν πήγε, καθώς περίπου την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό την προεδρία του.